Vse kategorije
EN

O nas

Domov>O nas>O nas

Pomoč strankam

+ 86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-pošta zaščitena]

4. nadstropje, stavba 1, št. 1-9, pas 99, cesta Shenmei, novo območje Pudong, Šanghaj, Kitajska.

Predstavitev podjetja

HeBang Engineering Co., Ltd je zaupanja vredno inženirsko podjetje, ki našim strankam pomaga uresničiti njihove sanje in izpolniti njihov načrt z našimi najsodobnejšimi tehnologijami. Oskrbujemo industrije, kot so: kemična, petrokemična, tekstilna pomožna podjetja, rafinerija jedilnega olja, jeklarstvo, gradbeništvo itd.

V zadnjih 10 letih smo izvajali številne projekte s svetovanjem, projektiranjem, nabavo in gradnjo s podrobnimi rešitvami, usmerjenimi v prihodnost. In trg pokriva Pakistan, Vietnam, Indonezijo, Alžirijo, Čile, Mehiko, Irak, Savdsko Arabijo, Bangladeš, Egipt, Tajsko itd.

Združljivost z okoljem, varčevanje z energijo in trajnostni razvoj so naše večno prizadevanje, zaradi česar dinamično optimiziramo naše procese in kakovost.

Smo mlado dinamično podjetje, ki gradi na bogatih izkušnjah našega vodilnega strokovnjaka za vodikov peroksid in močno ekipo, imamo patente vodikovega peroksida (H₂O₂) in povezano tehnologijo vodikove elektrarne za parno reformo metana, ultra čistega vodikovega plina iz zemeljskega plina itd. Verjamemo, da bomo s tehnologijo zvrtinčene plasti na antrakinonski poti, ki vodikov peroksid doseže do 70-odstotne koncentracije, vaš dober partner za napredek pri vašem projektu.

Kultura

V PODJETJU Hebang bomo vedno pomagali našim strankam s sofisticirano tehnologijo, dodali vrednost našim strankam, prihranili več energije, porabili manj virov in povečali učinkovitost za doseganje trajnostnega razvoja.

Zaradi naše strasti do ustvarjanja varnega življenja, čistega sveta in zelenega planeta še naprej razvijamo nove tehnologije in se industrializiramo.

Skrbimo za skrb strank in se nenehno izboljšujemo, da bi povečali naše storitve in optimizirali našo konkurenčno prednost.

  • Vedno oblikujte za boljšo rešitev
  • Vedno razmislite o tem, da bi stranki pomagali zgraditi boljši obrat
  • Vedno biti zaupanja vredno podjetje