Vse kategorije
EN

Novice

Domov>Novice >HEBANG: Uspešen obisk Vietnama

HEBANG: Uspešen obisk Vietnama

Čas: 2022-11-14 Ogledi: 61

 chemical-plant-g1ace82dd1_1920Od 10. do 29. septembra je Dreameng, Shawn in Angela Zhou odšel v Hanoj, glavno mesto Vietnama, da bi obiskal 10 kemičnih tovarn, s katerimi je Hebang že velikokrat sodeloval.

 

  HEBANG se je v zadnjih letih držal strateškega načrta obsežnega razvoja in je pokrival projektno skupino, odgovorno za trgovinsko prodajo v večjih mestih na Kitajskem. Leta 2022 bo hebang načrtoval pospešitev čezmorske širitve in razvoja, s poudarkom na petrokemični, metalurški in metalurški industriji v jugovzhodni Aziji. Rudarstvo in drugi trgi se prav tako odzivajo na poziv kitajske politike "En pas, ena pot", da našim strankam zagotovimo najkakovostnejše kemične rešitve.

 

Med tem obiskom v Vietnamu sta Dreameng in njegova skupina obiskala kemične tovarne, ki že dolgoročno poglobljeno sodelujejo s hebangom, razpravljala in potrdila napredek trenutnega kemičnega projekta ter razpravljala o možnostih in modelu sodelovanja Shuangbao in njegovih in- poglobljeno sodelovanje v prihodnje. Potekala je živahna razprava. Dreameng je dejal: "Ta dragocena priložnost za osebno komunikacijo z vietnamskimi strankami je povečala njihovo zaupanje v hebang in pridobili smo celovitejše razumevanje vietnamskih strank. Verjamemo, da bo med obema stranema veliko možnosti za sodelovanje v prihodnosti."

 

HeBang Inženiring Co., Ltd je zaupanja vredno inženirsko podjetje, ki našim strankam pomaga uresničiti njihove sanje in izpolniti njihov načrt z našimi najsodobnejšimi tehnologijami. Služimo industrijam, kot so: kemična, petrokemična, tekstilna pomožna sredstva, Rafinerija jedilnega olja, Jeklo, Gradbeništvo itd. Zadnjih 10 let, s svetovanjem izvajamo številne projekte, Oblikovanje, nabavo in gradnjo s podrobnimi rešitvami, usmerjenimi v prihodnost. In trg pokriva Pakistan, Vietnam, Indonezijo, Alžirijo, Čile, Mehiko, Irak, Savdsko Arabijo, Bangladeš, Egipt, Tajsko itd. Združljivost z okoljem, varčevanje z energijo in trajnostni razvoj so naše večno prizadevanje, zaradi česar dinamično optimiziramo naše procese in kakovost.


Prejšnja: Kateri rezervoar za shranjevanje materiala je mogoče izbrati za shranjevanje vodikovega peroksida?

Naslednji : Uporaba vodikovega peroksida