Vse kategorije
EN

Novice

Domov>Novice > Inženiring vodikovega peroksida

Inženiring vodikovega peroksida

Čas: 2023-04-21 Ogledi: 37

 HEBANG poudarja, da ima potrebno strokovno znanje, strokovnost in izkušnje za načrtovanje in izvajati projekte vodikovega peroksida, ki temeljijo na vodiku visoke čistosti, vključno z krmoTtehnično Znanje, osnovnoEinženiring, podrobni inženiring, nabava, zagon in odpravljanje težav itd. HB predlaga ponuditi najnovejše Metodologija/postopek avtooksidacije pod švedish Tehnologija, ki bo tvorila osnovo podrobnega inženiringa HB.

HB imajo dobre izkušnje z inženiringom in gradnjo obratov za vodikov peroksid, obratov za rafinerije rastlinskega olja itd.HB uživa v različnih tehnoloških povezavah, sodelovanju in MOU z vodilnimi svetovnimi podjetji in institucijami.

 

EPC IN STORITVE VODENJA PROJEKTOV/EPC

Za načrtovanje in inženiring obrata uporabljamo vse sodobne sisteme, programsko opremo in orodja, ki so na voljo na trgu vključno s programsko opremo 3D (PV Elite, AutoCAD, ISOMAC, Stadd pro, Pro Steel, CAD Works, Solid Works, PQMS, HTRI, Xist).

Naši inženirji, oblikovalci, modulerji, pregledovalci, risarji imajo bogate delovne izkušnje pri oblikovanju obrat za kemične procese, kot je obrat za proizvodnjo vodikovega peroksida, obrat za rafinerije rastlinskega olja, obrat za proizvodnjo vodika itd.

Imamo lastne zmogljivosti v vseh inženirskih disciplinah, ki so potrebne za celovito inženirstvo in izvedbo kemičnih procesnih naprav, vključno z naslednjim:

·Oddelek za procesno tehniko

· Oddelek za strojništvo

· Oddelek za javna naročila

·Oddelek za logistiko in izvoz

·Oddelek za vodenje gradnje

·Oddelek za načrtovanje

·Oddelek za pripravo in zagon

 

NEKAJ PRIMEROV NAPRAV ZA VODIKOV PEROKSID 
Prejšnja: Noben

Naslednji : Vrste merilnikov pretoka