Vse kategorije
EN

Patentirana tehnologija

Domov>O nas>Patentirana tehnologija

Pomoč strankam

+ 86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-pošta zaščitena]

4. nadstropje, stavba 1, št. 1-9, pas 99, cesta Shenmei, novo območje Pudong, Šanghaj, Kitajska.

Patentirana tehnologija

Tri neodvisne raziskovalne in razvojne tehnologije

Bogate projektne izkušnje, več kot 30%-50% vrstnikov

Tehnične prednosti

Patent I-2021212373910

Uporabni model razkriva hidrogenacijsko napravo za hidrogenacijsko reakcijo proizvodnje H2O2. Naprava za hidrogeniranje je nameščena znotraj reaktorja in naprava za hidrogeniranje obsega prvo sesalno cev v obliki loka, navpično sesalno cev, drugo sesalno cev v obliki loka in nagnjeno sesalno cev, vrh reaktorja pa je opremljen z vodikom. vstopni konec in izstopni konec vodika, en konec prve sesalne cevi v obliki loka je povezan z vstopnim koncem vodika, drugi konec prve sesalne cevi v obliki loka je povezan z zgornjim koncem navpične sesalne cevi in spodnji konec navpične dovodne cevi je povezan z enim koncem druge dovodne cevi za zrak v obliki loka, ki se nahaja na notranjem dnu reaktorja, drugi konec druge dovodne cevi za zrak v obliki loka pa je povezan z nagnjena dovodna cev za zrak, nagnjena dovodna cev za zrak pa je nagnjena navzgor. Omogoči popoln stik vodika in delovne tekočine ter reagirata, izboljša učinkovitost reakcije in hitrost reakcije reakcije hidrogeniranja ter izboljša učinkovitost proizvodnje izdelka in proizvodno zmogljivost naprave.
图片 1

图片 2
图片 3

Tehnične prednosti

Patent II - 2021212375545

Uporabni model razkriva mešalno in dovajalno napravo za hidrogenacijsko reakcijo proizvodnje vodikovega peroksida. Naprava za mešanje in dovajanje se uporablja v povezavi z reaktorjem za hidrogeniranje. Naprava za mešanje in dovajanje obsega prvo cev za dovod tekočine, drugo cev za dovod tekočine, nastavek za dovodno cev in mešalno napravo. Mešalo se nahaja v reaktorju za hidrogeniranje. Reaktor za hidrogeniranje je opremljen z vstopnim koncem za delovno tekočino in vstopnim koncem za vodik. Dovodni konec delovne tekočine je povezan s prvo dovodno cevjo za tekočino, ki se nahaja v reaktorju za hidrogeniranje, in prva dovodna cev za tekočino je prosta. Konec je povezan z drugo dovodno cevjo za tekočino, druga dovodna cev za tekočino je nagnjena navzdol proti smeri mešalo je dovodni konec vodika povezan z nastavkom dovodne cevi, ki se nahaja v reaktorju za hidrogeniranje, prosti konec dovodne cevi pa je obrnjen v smeri mešala. Višina prostega konca druge dovodne cevi za tekočino je višja od tistega prostega konca dovodne cevi za plin, reaktor za hidrogeniranje pa ima dovodni konec. Tekočina postane turbulentna v obliki mehanskega mešanja, delovna tekočina in vodik sta v popolnem stiku in popolnoma reagirata, reakcijski proces hidrogeniranja pa je bolj enakomeren in nadzorovan.
图片 4
图片 5
图片 6

Tehnične prednosti

Patent III- 202121237379X

Uporabni model razkriva napravo za homogenizacijo temperature plina za reakcijo hidrogeniranja proizvodnje vodikovega peroksida. Naprava za homogenizacijo temperature plina se uporablja v povezavi z reaktorjem za hidrogeniranje. Naprava za homogenizacijo temperature plina je sestavljena iz telesa cilindra, mešalnega motorja, vrtljive gredi in mešalne lopatice. Vrtljiva gred Nahaja se na notranji osrednji osi reaktorja za hidrogeniranje, spodnji konec vrtljive gredi je vrtljivo nameščen na notranjem dnu reaktorja za hidrogeniranje, zgornji konec vrtljive gredi prodira v reaktor za hidrogeniranje in je povezan z mešalni motor. Zunanja stran vrtljive gredi in mešalne lopatice ter zunanja stran telesa cilindra sta pritrjeni na notranjo stransko steno reaktorja za hidrogeniranje skozi povezovalni kos, dno telesa valja je opremljeno z množico skoznjih lukenj , skoznje luknje pa so opremljene z vodotesno membrano, ki diha. Omogoča kroženje in pretok reakcijskega plina v reaktorju za hidrogeniranje, zagotavlja enakomernost temperature notranjega reakcijskega plina in izboljša učinkovitost prenosa toplote v reakcijskem procesu.
图片 7
图片 8
图片 9